Tjänster

Vi på Happy Nanny hjälper våra kunder inom det mesta som rör hushållsnära tjänster. Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm och vi vänder oss både till privatpersoner, företag och andra områden som exempelvis BRF:er, fastighetsägare och den offentliga sektorn. Hushållsnära tjänster för privatpersoner innebär att du kan använda dig av en frikostig skatterabatt i form av rut-avdraget.

Tid är idag en bristvara hos många familjer. Genom att anlita oss för hushållsnära tjänster - barnpassning, hemstädning, storstädning - så får man luckor i sin kalender och slipper den stress som påverkar vardagen negativt.

Det innebär mer konkret att du kan anlita oss för barnpassning i Stockholm och dra av halva kostnaden för arbetet. Vi sköter alla administration och all kontakt med Skatteverket och det enda du behöver göra är att säga att du vill använda ditt Rut-avdrag och att du kollar upp att du är berättigad att använda det. Resten sköter vi - beloppet dras redan på den faktura du får av oss.

Mer än bara barnpassning i Stockholm

På samma sätt som vid barnpassning så är det viktigt att vara flexibel och möta upp varje specifik kunds behov i samband med exempelvis hemstädning. När ska den utföras, av vem, finns det några ytor som behöver extra omsorg - eller inte städas överhuvudtaget? Vi kan alltid anpassa oss och skapa en trygg, effektiv och högkvalitativ tjänst där du som kund får ut maximalt av din investering.

kvinna som städar köket

Är du som företagare i behov av exempelvis kontorsstädning så har vi samma målsättning där: du bestämmer hur din service ska se ut och vi anpassar oss efter dessa önskemål. Detsamma gäller för exempelvis trappstädning i fastigheter. Vi är ett företag som genom åren tagit stora steg och utvecklats till det heltäckande företag vi är idag.

Det är vi stolta över och vi är även stolta över att ha kunnat hjälpa så många stockholmare att få vardagen att gå ihop. Det är det som hushållsnära tjänster handlar om. Anlitar du oss så skapar du luckor i din kalender och köper dig något som de flesta familjer idag upplever som en bristvara: tid.

Välkommen att kontakta oss redan idag.

Hushållsnära tjänster i Stockholm