Om oss

Att anlita oss ska vara tryggt. Detta oavsett om det handlar om hemstädning eller om barnpassning. Vi vet att det finns ett behov av exempelvis barnpassning - och vi vet också att det handlar om att man som förälder lämnar över det käraste man har. Därför så måste allting kännas bra.

Vi arbetar alltid med ett syfte att skapa trygghet. Att vi idag kan visa upp så många referenser är ett kvitto på att vår väg att arbeta fungerar. Oavsett om det handlar om barnpassning eller hemstädning så sätter vi kunden först och vi strävar alltid efter att fullt ut anpassa oss efter kundens önskemål.

Kommunikationen mellan kund och oss som företag ska vara öppen, den ska vara regelbunden och den ska vara konstruktiv. Om någonting känns mindre bra så är det något som direkt kan åtgärdas. Vår ambition och vårt mål ligger hela tiden i att erbjuda trygghet och det skapas genom förtroende, tillit och genom ömsesidig respekt.

Goda referenser över hela Stockholm

Vi har genom åren skaffat oss massor av nöjda kunder. Många av de som var med från starten är fortfarande med oss och det är ett kvitto på att vår väg att arbeta fungerar. Vi kan därmed också visa upp ett gediget register av referenser som står redo att ge dig en bättre bild vi hur vi arbetar och vilka vi är.

Det är vi stolta över. En referens är en nöjd kund och en nöjd kund är ett bevis på ett väl utfört jobb. Vi hoppas att du inom kort blir en av alla nöjda kunder som väljer att rekommendera oss vidare till andra.

Vi sätter mänskliga relationer i fokus